Viser arkivet for november, 2014

Youtubefunn: Historieätarnas BBC-original "The Supersizers"

Sesong 2 av Historieätarna, som jeg hører MASSE bra om – begynte akkurat på SVT. Siden den er geoblokket så har jeg ikke fått sett hverken premieren på den – eller sesong 1. Men da får man ta til takke med originalen.

Takk til den gode svenske TV-bloggen TVdags for å finne ut av alle episodene av britiske The Supersizers ligger på youtube.

Fra TVdags:
Historieätarna är dock inte ett originalformat utan bygger på BBC:s fantastiska Supersizers Go och Supersizers Eat, som gick säsongerna 2008 och 2009 och började året innan med att BBC Four för en temavecka om den edwardianska eran gjorde engångsprogrammet Edwardian Supersize Me. I dessa program är det Giles Coren, matrecensent och journalist, samt min idol Sue Perkins som frossar sig genom tidsepokerna

I Supersizers är det inte snyggt och svalt och oklanderligt och stockholmshipster som det ibland kan vara i Historieätarna. Framför allt är Sue inget av ovanstående. Äntligen är det snubben som oftast får leverera fakta och bruttan som är den roliga: Sue får svarta tänder. Sue trär en stekt fågel på huvudet. Sue halvkräks upp Bailey’s på bordet i 1980-talsavsnittet

Har nå sett Ancient Rome-episoden og den skuffet ikke. Mat + humor + historie = sant! Du kan hoppe over den legesjekken i begynnelsen, helt uviktig.

The Supersizers; alle episoder

Bon apetit!

Nå kan du se hele Happy Endings på youtube!!!

Og det fortjener egentlig mer enn tre utropstegn men jeg prøver å begrense meg her.

Happy Endings ser på utsiden helt uber-tradisjonelt ut, men se noen episoder før du dømmer det som nok en glatt sitcom. Det er kjempegøy, jeg lover. Det står ikke tilbake for hverken Community eller arrested development (uten sammenligning forøvrig). Fikk tre sesonger, burde vært minst fem.

Favorittkarakter: Jane.

Her er lenke til alle 3 sesongene på youtube

(Og husk – det sitter ikke 100% fra begynnelsen)