Viser arkivet for september, 2010

Oslo girls - blæh, møt Trondheim boys

laange blikk, ingenting skjer og masse musikk og fancy smancy klipp så vi glemmer at ingenting skjer. Tatt på kornet rett og slett.

Likte forresten Bjørn Gabrielsens (Dagens Næringsliv) anmeldelse av Oslo girls idag – Det skal ikke utelukkes at Oslogirls virker provoserende fordi den ikke bare er er meningsløs, men så hjernedød at den ikke tilbyr noen skitten tilfredstillelse engang for kikkere, eller “sosiologi og psykologi-interesserte” som vi selv foretrekker å bli kalt

For de som er nysgjerrige, Dette er Oslo Girls (nb reklame!), en norsk Hills-kopi.

Ny serie: The Event

Spoiler alert

Ok, The Event er denne høstens Flash Forward/Lost mysterie-serie og la oss håpe den ligner mer på favoritten Lost enn den andre traurige serien

Som du kan se av promoen under skjer det en hel del ting i den rimelig spennende piloten som ikke er the event, og i en serie med flashbacks rulles begynnelsen på historien opp med en president i livsfare, en bortført kjæreste, selveste Laura Roslin som en slags fange ved et hemmelig governemnt facilty (som enhver serie jo bør ha, får litt xflies vibber) og vår helt (han med den bortførte kjæresten) blir dratt uskyldig (…) inn i det hele.

Det er mye 8 weeks previously, 23 minutes previously etc, håper det bare er de første episodene, liker ikke at det grepet brukes for ofte.

Skal ikke si hva det slutter med men jeg ble ihvertfall overrasket, er nysgjerrig på å se videre, vi vet ikke hva the event er enda, alle er i livsfare og la moroa bare begynne. Det hele er litt heseblesende og jeg klarer ikke ta det helt seriøst, det er en firer på terningen som har potensiale, vi må bare se litt mer først. hehe.

promo:

Var ikke han presidenten med i LA Law?

futuramas anti-piracy message

den famøse reklamen fortjener så mye pepper den kan få – her fra Futurama

fant en gøyal en fra ITcrowd også , men det går ikke an å embedde – så bakstreversk.

Dagens retro: Bård i løgndetektoren

Bård grilles i den kristne tro og et par andre ting. Klassisk klipp!