Viser arkivet for juli, 2010

Mad Men på under fem minutter + True Blood + Dexter sesong 5

sjekk ut recap på alle sesongene før premieren imorgen. NB spoilers galore

Veldig mye TVnyheter og promostoff som slippes nå, can det være comic-con tro….
Kom over en True Blood -trailer også, for resten av sesongen. goody. spoilers her også.

Og her er promo for sesong 5 av Dexter.

Vampyrer, pføy - her kommer zombiene.

Nå har vampyrene vært i vinden litt vel lenge og ikke la meg starte på twilight-maset. Jeg så en av filmene på en pressevisning og det var faktisk mer cheesy enn jeg trodde, og det der kyskhetsgreiene. Blæ. Men nok om det. Nå kommer nemlig den første (?!) prime time zombie-serien på AMC
De andre seriene til AMC for øyeblikket er småserier som Mad Men og Breaking Bad så her er det bare å heve forventningene. Vet ikke noe mer om serien enn disse bildene, serien heter The Walking Dead (duh) og som de sier selv:We hope to do for zombies what ‘Mad Men’ has done for advertising

Det gikk forresten en zombieserie i fem deler på engelsk tv for et par år siden, Ikke sett men hørt den er bra. Den heter hehe Deat Set og er skrevet av Charlie Brooker. Her er en fan-laget promo siden de forvirrede rettighetshaverene har sperret alle de andre promoene.

For å varme opp for all denne moroa så går verdens beste remake på TV ikveld (fredag 19 juli). Se Dawn of the Dead, den nye varianten, på TV3 kl 23:30. Eller still den inn på PVRen din siden det går ikke an å se film på TV3 uten å ha mulighet til å spole over alle reklamepausene.

Mad Men sesong 4

Søndag 25. juli 2010 kl. 21.00 til 22.00, Internett

Mad Men blir bare bedre og bedre. Sesong 4 er igang 25 juli.
I mellomtiden kan du more deg å finne din egen sekstitallsidentitet ved å mad men yourself

Her er mad men – Tine:

Winnebago man

Kom over historien om winnebago man på salon

Jeg har aldri sett dette klippet før, men det har tydeligvis mange andre. Her er originalklippet. Det er en fyr som skal spille inn en reklame for bobiler som har en litt dårlig dag på jobben (mer info i salon-artikkelen)

Nå blir det dokumentar; sjekk trailer