Viser arkivet for juni, 2010

TVTips mandag: Poltergeist (1982) på TCM. 21:00

Denne skremte vettet av meg i altfor ung alder, har vel aldri kommet over det. Mange av scenene er som spikret i hukommelsen…Tror jaggu den kan være litt skummel enda. Skrevet av Steven Spielberg og er vel ellers mest kjent for flere dødsfall i ettertid blant de som jobbet med filmen, inkludert den unge jenta som spiller hovedrollen.

Du må ikke snakke sånn dataspråk til meg - skjønner ikke en dritt!

fantastisk klipp, er det mulig å være så utålmodig og kørka. En klassiker til glede for nye lesere.

programmet het prinsessen og professoren, gikk på TV3.

Breaking Bad the sitcom

Alt blir til en sitcom hvis du legger til den riktige musikken og en latterboks. NB – kan inneholde spoilers.

TVtips tirsdag: The Prize aka Paul Newman i Sverige. TCM: 21:00

The Prize er en ganske rar men morsom (og noe ujevn) film fra 1963 der Paul Newman i sin beste alder spiller en forfyllet amerikansk forfatter som reiser til stockholm for å motta nobelprisen i litteratur. Samtidig blir han imvolvert i noen andre mystiske plot, husker ikke helt, men jeg moret meg storveis da jeg så den for noen år siden. Masse herlig 60tallsestetikk også, de er blant annet på en jazzklubb i stockholm, og han er også innom et svensk nudistmøte…

De fleste har TCM i sine kanalpakker, det er en meget bra filmkanal. De sender filmene hundrevis av ganger virker det som, men det er mye bra titler.

psst: forresten sender de klassikeren The Dirty Dozen kl 18:35. Ikke dårlig.

Game of Thrones fra HBO - Teaser trailer.

Jeg er helt blank på Fantasy men det er mye buzz rundt den nye TV-serien Game of Thrones, basert på bokserien Fire and Ice. Jeg er generelt veldig skeptisk til alt som foregår i en slags fantasy-middelaldertid, men mulig dette kan være noe.

Premiere våren 2011.

Big Bang Theory - unaired pilot

Hva heter egentlig unaired pilot på norsk, pilot heter jo pilot. u-vist pilot.? Jeg har sett lite på Big Bang Theory men folk med god smak sier at det er bra, så da er det sikkert det.

Hahahaha, ITV med generaltabbe under Englandkampen.

Dette er det de engelske TVseerne som har abonnert på HDTV fra ITV så igår istedenfor målet. Det er så festlig, lurer på hva Huyndai synes om det hele.

TVtips: En dag på El Bulli. NRK2 22:35

Vi følger de ansatte ved den verdenskjente restauranten El Bulli, en av de få i verden med 3 stjerner i Guide Michelin. Med femti kokker i sving på kjøkkenet til enhver tid er perfeksjonisme ledetråden. Nam Nam.

(dette er ikke fra dokumentaren, men det er fra to vilt fremmede som har filmet desserten sin på El Bulli)

Mos Eisley - the adidas version

denne må ha kosta flesk, men jeg sprer den gjerne videre jeg. Nå kan vi spille spot the celebrities.

TVTips: Løven Christian, SVT1 kl 18:15 + Generation Kill NRK3 22:30

Dette må være et av verdens mest avspilte youtube-klipp. Idag sender SVT hele dokumentaren, finn frem lommetørklene. Etter all grininga passer det seg med litt blod, krig og guttestreker – i kveld starter NRK med reprisen på Generation Kill. om en gjeng soldater under irak-invasjonen. Brutalt, realistisk og sterkt anbefalt. NRK3 kl 22:30.