Viser arkivet for april, 2010

The Hills

Denne likte jeg, mye bedre en originalen – og til tider mer naturlig.

Fringe med musikalepisode

Fringe er vel kanskje den siste serien jeg kunne tenke meg som musikal men det er akkurat det som neste episode er. Jeg er mildt sagt overrasket, men det er jo en trend og har vært det lenge

Så litt på Fringe i begynnelsen, husker det som veldig seriøse greier, det er som om Scully og Mulder eller Jack Bauer plutselig skulle begynne å synge – ingen naturlig musikal-link. Og nettopp derfor synes jeg det er kult at de gjør det.

Den serien som kan musikaler best er south park. Og selveste musikk-serien, Glee er mest kjedelig karaoke. dessverre.

Jeg vet ingen norske serier somhar hatt en musikal-episode, Her synes jeg Hotel Cæsar har en jobb å gjøre, hører du Tom Sterri ;)

Tight vs Hung

from a few people who watched HBO’s ‘HUNG’ comes a new show about a woman who learns about her own special sexual gift.

Hung har akkurat begynt på nrk og heter en velutstyrt mann, helt ok serie. De første episodene ligger ute på nrk.no

Dr Kevorkian - the movie

Har aldri helt fått med meg hvem denne Dr Kevorkian er eller var, for meg kunne han likesågodt vært samme person som Evil Kneviel som av en eller annen mystisk grunn er en assiasjonen jeg får av den godeste doktoren. Det må være navnet….

Nå er det plutselig Kevorkian i alle kanaler, for HBO har laget en biopic Med Al Pacino og Susan Sarandon. Gikk på TV i USA denne uken og de har fått kjempekritikker , Ihvertfall ser det sånn ut, har ikke lest så nøye – ville ikke spoile for meg selv heller.

trailer:

Nå skal jeg ihvertfall en gang for alle få etablert hvem det er og hva han egentlig gjorde

Comedy Central sensurerer south park

TVtips: Play Misty for me. TV3 01:30 natt til torsdag

Det er tydligvis på nattestid (?) tvkanalene sender de beste filmene. Her er det bare å stille inn PVRen.

Play MIsty for Me fra 1971er Clint Eastwoods debut som regissør og han spiller også hovedrollen som en radio-dj som tiltrekker seg en litt vel ivrig fan. Filmen er en psykologisk thriller, Ikke spesielt originalt plot, men godkjent, men synes å huske at musikken er helt fantastisk og at det er en veldig kul stemning i filmen. Og Clint Eastwood da! Her er (den helt håpløse) traileren som ihvertfall gir et inntrykk av filmen.

Virkeligheten dette også

[Bilde 1347267 finnes ikke eller har blitt slettet]

Merker meg at Paradise Hotel plutselig er blitt en nettnyhet fordi en jobbsøker angivelig ikke skal ha fått en jobb fordi hun tvitret om tv-serien. Moralsk oppreisning for reality som sjanger er på sin plass. Uten at jeg velger side i saken om damen som sa ‘Jeg dauer av Paradise i dag’ eller noe sånt på Twitter.

Årets Paradise Hotel er sterkt preget av at gutta nesten ikke får ha sex med damene. Og at noen av damene har det litt hyggelig med hverandre. Det er ingen grunn til å dvele ved hvordan gutter på 20 år har rukket å bli så avhengige av sex at de ikke klarer å holde seg i et par-tre uker. Det er heller ingen grunn til å prøve å leve seg inn i hvordan 20-åringer som tross alt har hatt sex i en årrekke opplever det når de må avstå fra denne sikkert daglige aktiviteten.

Det er heller ingen grunn til å dvele ved det faktum at jenter med hair extensions ganske enkelt må rette på håret cirka hvert 40. sekund. De er jo tross alt på tv. Det eneste jeg har tenkt litt ekstra på i år, er om den youghurten jentene spiser på natta når de snakker om de stakkars guttene som ikke får sex, er den eneste maten ungdommene på Paradise Hotel faktisk spiser. I tillegg til noen små biter med frokost som de spiser mens de snakker om hvem som løy under sannhetsleken kvelden i forveien.

Når alt dette er sagt; min foreløpig oppsummering av årets paradishotell, blir nesten den samme som i fjor på denne tiden:
“Haugevis av norske kvinner og menn – eller jenter og gutter om du vil – viser fram gode og dårlige sider i velregisserte og dårlig regisserte omgivelser stadig vekk. De første par episodene er alltid litt tøffe å komme gjennom. Men så er det gjort. Det er umulig å holde seg borte fra de håpløse intrigene og fyllefestene som utspiller seg på skjermen kveld etter kveld. Og livet får innhold i noen få uker – før realitystjernene drar hjem til de vanlige livene sine på Jessheim og Kløfta og vi aldri får vite hvordan det gikk til slutt.

Jeg har hatt abstinens etter hver runde med Big Brother. Jeg har sett alle Ungkaren-seriene på alle kanaler. Jeg ser Paradise Hotel på web-tv. Jeg arrangerer Robinson-aften hver uke mens serien går. Jeg chatter med ungdommene om deltakere og intriger. Og jeg er ikke flau. Noen må jo se på disse programmene som tv-kanalene, annonsørene og deltakerne sliter sånn med å få i stand. Og så gir det meg noe å snakke om i selskapslivet. For vi er alltid et lite mindretall som er på fornavn med gjeldende realitykjendiser. Og vi nekter å la oss tråkke på av fotballsupportere, pønkere, eksanarkister og sosialdemokrater som tror de kan bestemme hva som er kultur og hva som ikke er det."

I tillegg ser jeg i år på samtlige programmer der nestenkjendiser besøker hverandre for å spise mat.

Om forrige sesong:
Reality – nokså nært virkeligheten

Crash in a Volcano!

I disse vulkantider passet det å minne om min favoritt-ekstremoverlevelse-serie – I shouldn’t be alive En av episodene handler nemlig om noen som må komme seg ut av et aktivt vulkankrater etter en litt uheldig landing. Og her er den!


Watch I Shouldn’t Be Alive 02×06 – Crash In A Volcano in Educational  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Dette er sanne historier som er dramatisert, meget bra gjort. Lages dessverre ikke lenger men jeg anbefaler alle episodene.

TVtips: Sweet bird of youth. TCM kl 22:55

Den er ingen Cat on a hot tin Roof (som er helt fantastisk selv om de ødela slutten,) men synes å huske at denne også er storveis, og med Paul Newman i hovedrollen, basert på et stykke av Tenessee Williams er det mange likheter. Paul Newman spiller en gigoloaktig skuespillertype som vender tilbake til sin hjemby for vinne tilbake ungdomskjæresten samtidig han prøver å overbevise byen om at han er en stor suksess.

TCM (Turner Classic Movies) er en ganske så undervurdert filmkanal litt langt nde på kanal-lista

tryllestavfjernkontroll

Hahahahaha. Denne vinner prisen for mest unyttige TVprodukt ever.