Anti-piratkopiering fra The IT Crowd

OK så er jeg litt Sveinung Sistemann med den her, men jeg så sesong 2 av The IT Crowd i går, og syntes det nedenfor innlimte segmentet var særdeles artig.

Vist 337 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

haha, veldig treffende! Har sett at NRK har begynt å vise denne, er den morsom altså?

Originalen av denne ‘hodningskampanjen’ er jo helt utrolig, den ser ut som den er laget i 1995, og kun det faktum at man tvinges til å se gjennom den når man leier en DVD er et argument for nedlasting i seg selv.

Ja, jeg synes at The IT Crowd er en ekstremt morsom serie. Anbefaler helt klart at du gir den en sjanse. For å antyde litt hva slags humor det dreier seg om, er den skrevet av Graham Linehan, som tildigere har skrevet for ting som Black Books og Father Ted.

Når det gjelder den originale kampanjen, så ja: det er en noe besynderlig taktikk å bekjempe piratkopiering ved å tvangs-raljere mot folka som faktisk har betalt for produktet.

Skal sjekke det ut! Alle skryter sånn av black Books, den har jeg også til gode.

Jeg likte sesong 1 best, hvor humoren oppstår i de jevnlige konfliktene mellom en avdeling sosialt dysfunksjonell IT-nerder og alle de andre menneskene som ikke forstår dem. I sesong 2 dras nerdene i større grad ut i den store verden, og deres møte med andre (ofte like dysfunksjonelle) mennesker glir over i en generisk Seinfeld/King of Queens/Friends-suppe. Episoden om handicap-toalettet var bare fæl, og kunne vært en hvilken som helst annen serie; ditto hele subplottet om Matt Berry som ny, narcissistisk og amorøs sjef. Fortsatt morsomt, men uinspirert.